Brezplačno preizkusite Toyoto E-naročilo na servis Ceniki in katalogi Kaizen Toyota Magazin Kontaktirajte nas

Zima je pred vrati!

Zima je pred vrati!

Priskrbi si #original, #varnost

Želimo vas opozoriti, da bo to vozilo zaradi nove Uredbe EU kmalu rehomologirano. Zaradi nove homologacije bodo lahko uradni podatki o emisijah CO2 in porabi goriva za to vozilo posodobljeni. Podatki o emisijah CO2 in porabi goriva, ki so sedaj objavljeni na tej spletni strani (www.toyota-pac.si), so trenutno uradno veljavni podatki. Sprememba CO2 emisij lahko vpliva tudi na končno ceno vozila.

Zima je čas najlepših praznikov in številnih nepozabnih doživetij. Ne dovolite, da bi vas na poti do njih kar koli zmotilo – s temeljitim zimskim pregledom, menjavo pnevmatik in drugimi izbranimi pozornostmi pripravite nanje tudi svojo Toyoto!


V Toyotinih salonih in servisnih delavnicah vas pričakujemo od 15. 10. 2018 do 31. 1. 2019, kjer se boste lahko ogreli s toplim napitkom, in kdo ve, morda našli tudi čudovito darilo zase ali za svoje bližnje.

 

 

Naš pravilnik o zasebnosti na spletni strani

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke za zagotavljanje funkcionalnosti storitev. Če se z uporabo piškotkov strinjate, lahko nemoteno nadaljujete z uporabo spletne strani.